Referenties

Waarom komen mensen nou zo graag bij ons. Wij vroegen het aan onze klanten.

Een heerlijke plek om in de serre of op het gezellige terras een kop koffie of thee te drinken en te genieten van een heerlijke high tea. Ook voor lunch en diner kan je hier prima terecht.
Bezoek aan De Posthoorn is ons goed/zeer goed bevallen. Prima personeel, mooi is dat een vrouwelijke collega van het team ons vol enthousiasme vertelde over de geschiedenis van De Posthoorn. De Posthoorn is voorzien van een lekkere serre waar je gezellig over de markt kunt kijken. Binnen heeft het een gezellige inrichting, goed voor een paar uurtjes gezellig borrelen of hapje eten. Tot een volgende keer, van ons een hele dikke duim en bedankt voor de gezelligheid.
Leuk restaurant met vlotte bediening en mooi van binnen met prachtig schone toilet. En een heerlijk biertje gedronken. Ook kunnen ze een heerlijk ijskoffie maken echt zoals het hoort met ijsgruis en geen klompen ijs.
Heerlijk gezeten hier. Buiten is een groot terras en binnen kan je in de serre zitten . De inrichting is echt van deze tijd. We werden gelijk geholpen, personeel was vriendelijk en het eten was heerlijk een echte aanrader.
Als je in een rustig ontspannen sfeer goed wil eten, dan is de Posthoorn een aanrader. De keuken kun je wel traditioneel noemen en dat is juist heel fijn.
Super lekker gegeten op 24 maart. De zeebaars is een echte aanrader en de vegetarische curry is zeer smakelijk. Als er aardappeltjes, groenten of salade tekort is, dan wordt dit heel netjes (en gratis) weer bijgevuld. Dit maak je niet overal meer mee. Bedankt voor de heerlijke avond!!
Gisteren met de 86ste verjaardag van mijn schoonmoeder hier gegeten met de familie. 18 personen, ietwat luidruchtig maar geen probleem. Alles was top geregeld, van drinken tot eten tot nagerecht. Leuk personeel, niks was teveel. Echt een aanrader!!